Impralemn Service

Impralemn Service Impralemn Service
Termékek

Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az Arxada termékeinek Románia piacán és a felhatalmazott disztribútoraival közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Tanatone és Antiblu árusítását Romániában. Ha fát szeretne impregnálni. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az Arxada elsődleges forgalmazója világszinten a fa hatékony tartósítására, valamint ennek a tűz elleni védelmére használt termékek és szolgáltatások körében. A termékek jelentősen javítják és meghosszabbítják a beltéri és kültéri alkalmazások széles skáláján használt fa élettartamát.

Minden Arxada terméket a nemzeti és nemzetközi szabványoknak megfelelően tesztelnek.

 

Termékismertető:

Tanalith E -  A Tanalith hosszú távú védelmet nyújt a faanyagnak felhasználási területtől függetlenül a korhadás és a rovarok ellen. A legújabb TANALITH faanyagvédő szer, amely réz és szerves biocid összetevők egyedülálló kombinációja, már több mint 20 éve bizonyítottan a legjobb védelmet nyújtja a faanyagoknak világszerte. Egyedülálló összetételét széleskörűen tesztelték a terepen és a gyakorlatban is. A legújabb TANALITH faanyagvédő, a réz és a szerves biocid összetevők egyedülálló kombinációja, immár több mint 20 éve bizonyítottan teljesíti világszerte a faanyag legjobb védelmét. Egyedülálló összetételét alaposan tesztelték a szakmában, és a gyakorlatban is bevált. Az  alaposan kipróbált és tesztelt TANALITH termékünk kibővűlt a BARamine technológiával. A Tanalith® E konzerválószerrel és a Tanalith® E-vel kezelt faanyag használatával kapcsolatos további technikai részletek tudásbázisunkban találhatók.

Tanatone - A Tanatone egy barna színű pigment, amelyet a Tanalith E vegyi anyagra cserélnek, ha más színt szeretne. Két különböző Tanatone színt kínálunk. Tanatone 3999 és Tanatone 3950. Igény szerint szürke színt is kínálunk. 

Antiblue -  A faggyúfoltot, néha kék foltnak is nevezik, és a penészgombák okozzák, amelyek a frissen vágott rönkökön és a fűrészelt faanyagon élősködnek, és csúnya elszíneződést okoznak. A fertőzött faanyag számos végfelhasználás szempontjából elfogadhatatlan, és hatalmas értékveszteséget jelent.

ANTIBLU faanyagvédő szercsaládunk kipróbált, tesztelt és bizonyítottan rövid távú védelmet nyújt e veszély ellen. Az ANTIBLU segít megőrizni a fa tiszta és fényes megjelenését és kereskedelmi értékét.

Az ANTIBLU kezelések ideálisak a raklap- és csomagolófák védelmére.

 Tanalith E kezelt faanyag (végső termék) -  A kezelt faanyag késztermékét is biztosítjuk, ha ezt tőlünk kívánja megvásárolni. Számos különböző méretű faanyaggal rendelkezünk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben több információra van szüksége.

 

 

 

Tanalith® E
A Tanalith® E-vel kezelt fa alkalmas föld feletti és földbe épített alkalmazásokhoz egyaránt, a végfelhasználások széles skáláján.
Tanatone 3950
Színválaszték a tartósítószerrel kezelt faanyaghoz
Tanatone 3999
Színválaszték a tartósítószerrel kezelt faanyaghoz
Antiblu
Az Antiblu egy bevált tartósítószer, amelyet a frissen kitermelt és fűrészelt faanyagok rövid távú védelmére terveztek.
Referenciák
Szolgáltatások
Brosúra letöltése

Rólunk

Az Impralemn Service a Carvers LTD egyik leányvállalata. A Carver család több mint 110 évvel ezelőtt saját céget alapított, mint egy építőanyag kereskedő, késöbb mint vákuum-nyomású fa kezelő és kereskedő. Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az Arxada, termékeinek Románia piacán és a felhatalmazott disztribútoraival közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Tanatone, és Antiblu árusítását Romániaban.

Részletek
Impralemn Service SRL
Str. Kossuth Lajos, nr. 183
535500 Gheorgheni,
judeţul Harghita, România
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Click to open map in new window
Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az eredeti Tanalith® E, Tanatone és Antiblu termékeknek
Copyright © 2015 - 2024 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Impralemn Service SRL Str. Kossuth Lajos, nr. 183 535500 Gheorgheni, judeţul Harghita, România
Copyright © 2015 - 2024 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign