Impralemn service

Impralemn service

RO    HU    EN
 
Impralemn Service - Gheorgheni
 

AZ IMPRALEMN SERVICE

 

Az Impralemn Service a Carvers LTD egyik leányvállalata. A Carver család több mint 110 évvel ezelőtt saját céget alapított, mint egy építőanyag kereskedő, késöbb mint vákuum-nyomású fa kezelő és kereskedő.
Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre a Lonza Wood Protection, a business of Arch Timber Protection Ltd., termékeinek Románia piacán és a felhatalmazott disztribútoraival közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Antiblu Select, Resistol és Restol árusítását Romániaban.

A Lonza Wood Protection több mint 80 éve úttörő szerepet játszik az ügyfelek, illetve a piac igényeire szabott faanyag-tartósító és tűzgátló védelmi technológiák kifejlesztése terén. Olyan innovatív termékeket, felhordási rendszereket és kiegészítő szolgáltatásokat nyújt, amelyek biztosan működnek Önnél is. Az innováció ma is fő hajtóereje a Lonzanak, meghatározza azt, hogy kik is valójában ők: proaktív, segítőkész és megbízható partnerei Önnek és az Ön ügyfeleinek.
A Lonza Wood Protection (világszerte) - partnerségben az Imprelemn Service KFT-vel (Románia piacán) -  küldetésének tekinti, hogy kipróbált, bevált és megbízható favédelmi termékeinek és szolgáltatásainak révén Ön a leghatékonyabban használhassa a fát, ezt a megújuló, alakítható építőanyagot, és mind Ön, mind ügyfelei világszínvonalú teljesítményt nyújthassanak.

 
 
Főoldal Rólunk Szolgáltatások Termékek Referenciák Kapcsolat Adatbiztonság Sütik
Impralem Service - Gheorgeni
Copyright © 2015-2021 - Impralemn Service

 
.