Impralemn service

Impralemn service

RO    HU    EN
 
Impralemn Service - Gheorgheni
Impralemn
          Service
 

SZOLGÁLTATÁSOK

A Tanalith® E kipróbált és bizonyított faanyagvédő szer (20 éve bizonyít világszerte), megvédve a fát a rovarok, a gombás fertőzések  és a rothadás ellen, föld feletti és földdel érintkező alkalmazás során egyaránt. Hosszú távú védelmet biztosít építési és kerti faanyagokhoz is.
A Tanalith® E különleges réz és triazol alapú formulája lehetővé teszi, hogy a Tanalith® E készítménnyel kezelt épületeknél, kerti felhasználásnál, kerítéseknél, mezőgazdasági és építési faanyagoknál akár földdel történő érintkezés esetén is alkalmazhassuk.
A réz és organikus csíraölő alapú Tanalith® E-t irányított, magasnyomású ipari eljárás során alkalmazzák, amely a kezelt fát természetes halványzöld színnel látja el, így az bármilyen kültéri környezetbe beleolvad (a magas nyomású fakezelési alkalmazások vezető termékeként tartják számon). 
Idővel a Tanalith® E-vel kezelt fa meleg mézbarna színt vesz fel, majd végül természetes ezüstszürkébe vált.
A Tanalith® E faanyagvédő szer használatára és a Tanalith® E-vel kezelt fára vonatkozó adatok elérhetőek a Tudásközpontban.

Kezelési eljárás:
A Tanalith® E készítményt ipari alkalmazás során magas nyomású kezelési eljárással használják fel, amely a faanyagvédő szert mélyen a fa szerkezetébe juttatja (a faanyagot impregnálás útján, magas-nyomású eljárással, kezeljük). A faanyagnak szennyeződés-, festék-, lazúr-, jég- és hómentesnek kell lennie (a faanyag teljes külső héját el kell távolítani). Az impregnálás után a kezelt faanyagot egy erre a célra kijelölt helyen tároljuk.
A kezelések különféle területeken használhatók fel, például szőlőkarókhoz, vagy éppen távközlési póznákhoz.

 

A faanyagok kezelésének folyamata:

A kezelendő fát az autoklávba helyezzük és lezárjuk.
Elvégezzük az első vákuumozást, mely által a fa rostjaiból alacsony nyomáson eltávolítjuk a levegőt.
A létrehozott vákuumot folyamatosan fenntartjuk.
Elárasztjuk az autoklávot TANALITH® E fa állagvédő szerrel, a vákuum fenntartása mellett. Magas hidraulikus nyomással bepréseljük a konzerváló anyagot mélyen, a fa belsejébe. Az utolsó vákuumozással kivonjuk a felesleges folyadékot és a gyüjtőtartályba vezetjük. A fa belsejében uralkodó alacsony nyomás abszorbálja a külső felületen lévő oldatot, amikor ezt autoklavból kivesszük.
Az impregnált fát ezt követően száradni hagyjuk.

 

Megjelenés:
A réz és organikus csíraölő alapú Tanalith® E-t irányított, magasnyomású ipari eljárás során alkalmazzák, amely a kezelt fát természetes halványzöld színnel látja el, így az bármilyen kültéri környezetbe beleolvad.
Idővel a Tanalith® E-vel kezelt fa meleg mézbarna színt vesz fel, majd végül természetes ezüstszürkébe vált.

 

Védőhatás:
A kezelt faanyag nagyon jól ellenáll az időjárás hatásainak és hosszú távú védelmet biztosít gombák, illetve rovarok ellen, úgy bel- és kültérben, talajjal és vízzel érintkezve egyaránt.

 

Végfelhasználás és esettanulmányok     

Deszkaburkolat
 
Kerítések
 
Építkezés
 
Tűzálló kezelés
 
Fa játszóterek
 
Mezőgazdasági felhasználás
 
Faburkolat
 
Kert
 
Csomagolás
 
Póznák
 
 
 
     

 
 
Főoldal Rólunk Szolgáltatások Termékek Referenciák Kapcsolat Adatbiztonság Sütik
Impralem Service - Gheorgeni
Copyright © 2015-2021 - Impralemn Service

 
.