Impralemn service

Impralemn service

RO    HU    EN
 
Impralemn Service - Gheorgheni
Impralemn
          Service
 

TERMÉKEK

Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre a Lonza Wood Protection, a business of Arch Timber Protection Ltd., termékeinek Románia piacán és a felhatalmazott disztribútoraival közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Antiblu Select, Resistol és Restol árusítását Romániaban.
A Lonza Wood Protection elsődleges forgalmazója világszinten a fa hatékony tartósítására, valamint ennek a tűz elleni védelmére használt termékek és szolgáltatások körében. A legszélesebb termékskálát kínálja a világon a faanyagok ipari kezelésére. Ezen kezelések ellenállóvá teszik a faanyagot a rovarok, gombák, penész, tűz és nedvesség ellen.

A Lonza Wood Protection termékeinek főbb jellemzői:
       - javítják és jelentősen meghosszabbítják a fa élettartamát sokféle, egyaránt beltéri és kültéri felhasználásban;
       - növelik a fa teljesítményét;
       - fenntartják a fa természetes megjelenését.

A Lonza Wood Protection minden terméke tesztelve van a helyi és nemzetközi szabványoknak megfelelően.
 

TANALITH® Elogo-tanalithe

A fa talán a legváltozatosabb természetes alapanyag. Azonban az időjárás, a rothadás és a rovarok hatásainak is ki van téve. A Tanalith® E faanyagvédő szer meghosszabbítja a fa élettartamát és a megfelelő pác és vízálló kezelőanyag kiválasztásával megőrzi annak természetes szépségét. A végfelhasználás során a Tanalith E-vel kezelt fa föld feletti és földdel érintkező célra is alkalmazható.
A Tanalith® E egy vizes bázisú réz és triazol biocidokat tartalmazó, nagynyomású telítőberendezésben használatos faanyagvédőszer (a Tanalith® E-vel kezelt fa a Tanalised® E magasnyomáson telített fa márkanevet viseli).
A Tanalised® E magasnyomáson telített fának esztétikailag kellemes zöld színe van, a felülete tiszta, nem olajos és nem zsíros.
A kezelt faanyag nagyon jól ellenáll az időjárás hatásainak és hosszú távú védelmet biztosít gombák, illetve rovarok ellen, úgy bel- és kültérben, talajjal és vízzel érintkezve egyaránt.
Akárcsak más termékeink, a Tanalith® E is kipróbált és bizonyított, meghosszabbítja a fa élettartamát, így tovább gyönyörködhet benne.
Megjegyzés: koncentrátum formájában szállított termék, amiből vízzel felhígítva nyerhető a felhasználásra alkalmas késztermék.

A Tanalith® E faanyagvédő szer használatára és az ezzel kezelt fára vonatkozó további technikai részletek és műszaki adatok elérhetőek a Tudásközpontban.

 

ANTIBLU SELECT

A gombás elszíneződés, amelyet kékülésnek is hívnak, valamint a penészfoltok, amelyeket a frissen vágott rönkökön és fűrészelt fán megtelepedő gombák okoznak, csúnya színhibákat eredményeznek. Ezek az élősködők tönkretehetik a fűrészelt fa megjelenését szárítás és tárolás közben, és nagymértékben csökkenthetik annak értékét ( jelentős értékvesztéshez vezethet). A fertőzött fa sok esetben nem használható fel. Az Antiblu Select fakezelő védőszer hatékony, rövidtávú megoldást jelent ezekre a problémákra.
Tehát elmondhatjuk, hogy az Antiblu Select a:
       - frissen vágott fűrészáru hatékony átmeneti védelmére kifejlesztett védőszer;
       - három gombaölő szerből álló keveréke hatékony és gazdaságos védelmet nyújt a kékfestő és a faanyagot
          elszínező gombák ellen.
Az Antiblu Select nem tartalmaz nehéz fémeket vagy klórozott fenolokat.
Az Antiblu Select számos fafajtán alkalmazható, egyszerű maratási vagy merítési eljárással. Ez a kezelés (Antiblu Select) ideális védelmet kínál raklapnak, vagy csomagoláshoz szánt fának is.
Megjegyzés: koncentrátum formájában szállított termék, amiből vízzel felhígítva nyerhető a felhasználásra alkalmas késztermék.

Az Antiblu Select faanyagvédő szer használatára és az ezzel kezelt fára vonatkozó további technikai részletek és műszaki adatok elérhetőek a Tudásközpontban.


RESISTOL

A Resistol 6213 kipróbált és bevizsgált faanyagvédőszer, amely hatékony védelmet biztosít bel- és kültérben egyaránt. Faházszerkezetek kezelésére leggyakrabban használt termék, amely meghosszabbítja a fa élettartamát, valamint védelmet biztosít a gombák és rovarok támadása ellen (beleértve a termeszeket is).
A Resistol 6213 garantálja a minőségi kezelést. Ez a módszer a francia és európai szabványok szerint volt tesztelve, kiváló teljesítményt biztosítva.
Rendelkezik CTB P és FCBA minősítéssel, valamint elnyerte a ”Zone Verte Excell” kitüntetést.
A Resistol 6213 koncentrátum vízzel könnyedén hígítható, amely hígítás során egy stabil, kezelési oldat nyerhető. Az oldat koncentrációja refraktométer segítségével ellenőrizhető, ezáltal biztosítva az optimális teljesítményt minimális költségeken. A Resistol 6213 nem tartalmaz oldószert vagy fémet. A fa (e védőszert használva) merítéssel vagy fújással (permetezéssel) kezelhető.
A Resistol 6213-al történő kezelés során a faanyag színe nagyon keveset változik. Ezért, hogy a kezelt és nem kezelt fa megkülönböztethető legyen, színező adalékok állnak rendelkezésünkre.

A Resistol faanyagvédő szer használatára és az ezzel kezelt fára vonatkozó további technikai részletek és műszaki adatok elérhetőek a Tudásközpontban.

 
 
Főoldal Rólunk Szolgáltatások Termékek Referenciák Kapcsolat Adatbiztonság Sütik
Impralem Service - Gheorgeni
Copyright © 2015-2021 - Impralemn Service

 
.