Impralemn service

Impralemn service

RO    HU    EN
 
Impralemn Service - Gheorgheni
 

DESPRE IMPRALEMN SERVICE

 

Impralemn Service SRL este o filială a Carvers LTD, o firmă de familie înființată cu peste 110 de ani în urmă ca un negustor de materiale construcții, precum şi de materiale lemnoase tratate sub vid-presiune.
Impralemn Service SRL este unicul importator pe piaţa României ale produselor renumitei companii Lonza Wood Protection, a business of Arch Timber Protection Ltd., şi împreună cu distribuitorii săi autorizaţi asigură vânzarea produselor originale Tanalith® E, Antiblu Select, Resistol şi Restol în România.

Lonza Wood Protection de peste 80 de ani introduce în premieră și dezvoltă tehnologii de conservare și ignifugare a lemnului, orientate spre clienți și spre piață. Oferă produse inovatoare, sisteme de aplicare și servicii de asistență utile pentru dumneavoastră. Inovarea stă și în prezent la baza evoluției și a identității companiei Lonza: partener proactiv, util și de încredere pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră.
Misiunea lui Lonza Wood Protection (la nivel global) - în parteneriat cu Impralemn Service SRL (pe piaţa României) - este de a vă ajuta să valorificați din plin lemnul, acest material de construcție durabil și adaptabil, cu ajutorul unor produse și servicii de protecție verificate, consacrate și fiabile, care vă vor asigura dumneavoastră și clienților dumneavoastră performanțe reale.

 
 
Acasă Despre noi Servicii Produse Referinţe Contact Politica de confidentialitate Politica cookie
Impralem Service - Gheorgeni
Copyright © 2015-2022 - Impralemn Service

 
.