Impralemn Service

Impralemn Service Impralemn Service
Antiblu
Antiblu

Az Antiblu egy bevált tartósítószer, amelyet a frissen kitermelt és fűrészelt faanyagok rövid távú védelmére terveztek.

Az Antiblu véd a felületi penész és a kékülés veszélye ellen.

Ezek a veszélyek a szárítás és a tárolás során befolyásolhatják a fűrészelt faanyagot, és jelentősen csökkenthetik annak kereskedelmi értékét.

A legújabb generációs Antiblu termékünk mostantól egyszerűen használható és költséghatékony 2 csomagos rendszerben kapható.

Ez lehetővé teszi a helyi körülményekhez és az üzleti követelményekhez való adaptációt.

Mint minden általunk kínált terméket, az ANTIBLU-t is széleskörű tesztelésnek vessük alá nemzetközi terepkísérletekben, különböző éghajlati körülmények között.. Alkalmas a puha- és keményfák védelmére a frissen kitermelt vagy fűrészelt faanyagok tárolása és szállítása során.

Az ANTIBLU számos fafajtára alkalmazható egyszerű mártási vagy elárasztási eljárással. Mivel az ANTIBLU korrózióálló, fűrészüzemeken belül a gyártósoron belüli termelési folyamatokhoz is használható. Legújabb ANTIBLU termékünk volt az első olyan jelentős foltosodás elleni tartósítószer, amely a biocid termékekről szóló irányelv alapján engedélyt kapott.

A faggyúfoltot, amelyet néha kék foltnak is neveznek, gombák okozzák, amelyek a frissen vágott rönkökön és a fűrészelt faanyagon élősködnek, és csúnya elszíneződést okoznak.
A fertőzött faanyag számos végfelhasználás szempontjából elfogadhatatlan, ami hatalmas értékveszteséget jelent. Az AntibluTM Select 3787 egy fejlett, bórmentes, vizes bázisú, biológiailag lebomló összetevőkön alapuló faanyagkezelő készítmény, amely fejlett és gazdaságos védelmet nyújt a frissen kivágott vagy frissen fűrészelt faanyag számára a penészgombák ellen.

 

Jellemzők

Gyakori kérdések


Az Antiblu faanyagvédő szer használatára és az ezzel kezelt fára vonatkozó további technikai részletek és műszaki adatok elérhetőek a Tudásközpontban.

 

Brosúra letöltése
terméklista
Referenciák
Apicom SRL
Referenciák
Farkas Construct SRL
Referenciák
Tibsil SRL
Szolgáltatások

Rólunk

Az Impralemn Service a Carvers LTD egyik leányvállalata. A Carver család több mint 110 évvel ezelőtt saját céget alapított, mint egy építőanyag kereskedő, késöbb mint vákuum-nyomású fa kezelő és kereskedő. Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az Arxada, termékeinek Románia piacán és a felhatalmazott disztribútoraival közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Tanatone, és Antiblu árusítását Romániaban.

Részletek
Impralemn Service SRL
Str. Kossuth Lajos, nr. 183
535500 Gheorgheni,
judeţul Harghita, România
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Click to open map in new window
Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az eredeti Tanalith® E, Tanatone és Antiblu termékeknek
Copyright © 2015 - 2023 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Impralemn Service SRL Str. Kossuth Lajos, nr. 183 535500 Gheorgheni, judeţul Harghita, România
Copyright © 2015 - 2023 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign