Impralemn service

Impralemn service

RO    HU    EN
 
Impralemn Service - Gheorgheni
Impralemn
          Service
 

Segítünk, hogy a legtöbbet hozza ki a faanyagból

 

AZ IMPRALEMN SERVICE


Az Impralemn Service SRL a Carvers LTD egyik leányvállalata. A Carver család több mint 110 évvel ezelőtt saját céget alapított, mint építőanyag kereskedő és a későbbiekben, mint vákuum-nyomású fa kezelő és kereskedő.
Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre a Lonza Wood Protection, a business of Arch Timber Protection Ltd., termékeinek és disztributori hálózatával közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Antiblu Select, Resistol és Restol anyagok forgalmazását a román piacon.
Romániában csak és kizárólag a mi cégünk ellenőrzi a Tanalith® E terméket a teljes piacon, tehát az Impralemn Service SRL tudja megerősíteni azt, hogy az eredeti Tanalith® E-t használják-e az impregnálás során.
Fontos tudni, hogy nem léteznek más termékek a fa kezelésére, amely ugyanazt vagy hasonló hatást eredményezne, mint az eredeti Tanalith® E.
Kérjük győződjön meg arról, hogy a fa az eredeti Tanalith® E-vel volt kezelve.

 
tovább
 

SZOLGÁLTATÁSOK

A Tanalith® E készítményt ipari alkalmazás során magas nyomású kezelési eljárással használják fel, amely a faanyagvédő szert mélyen a fa szerkezetébe juttatja (a faanyagot impregnálás útján, magas-nyomású eljárással, kezeljük). A faanyagnak szennyeződés-, festék-, lazúr-, jég- és hómentesnek kell lennie (a faanyag teljes külső héját el kell távolítani). Az impregnálás után a kezelt faanyagot egy erre a célra kijelölt helyen tároljuk.

A kezelések különféle területeken használhatók fel, például szőlőkarókhoz, vagy éppen távközlési póznákhoz.

 
tovább
 

KERESKEDELEM

     
A Tanalith® E egy vizes bázisú réz és triazol biocidokat tartalmazó, nagynyomású telítőberendezésben használatos faanyagvédőszer.   Az Antiblu Select a frissen vágott fűrészáru hatékony átmeneti védelmére kifejlesztett védőszer.    Restol
 
tovább
 
 
Főoldal Rólunk Szolgáltatások Termékek Referenciák Kapcsolat Adatbiztonság Sütik
Impralem Service - Gheorgeni
Copyright © 2015-2022 - Impralemn Service

 
.