Impralemn Service

Impralemn Service Impralemn Service
Tanatone 3999
Tanatone 3999

A Tanatone® egy színezőadalék, amelyet a Tanalith® tartósítószerrel együtt egy szabványos, egylépcsős, nagynyomású kezelési eljárásba építenek be.
A Tanatone® szín és a TANALITH Extra víztaszító adalékanyagok számos hozzáadott értéket képviselnek a kezelt faanyagok esetén.

TANALITH faanyagvédő szerekkel kezelt faanyagok hosszú távú védelmet nyújtanak a rothadás és a rovarok támadása ellen, ami valódi bizalmat ad a felhasználásukhoz.

A TANALITH kezelt faanyagok eredeti színe halványzöld, amely sokféle környezetbe jól illeszkedik. A fogyasztók azonban egyre inkább több színválasztékra vágynak a kezelt kerti és építési faanyagok esetében.

Kifejlesztettünk egy portfóliónyi színadalékot, hogy a kezelt faanyagok mellett számos divatos barna vagy szürke alternatívát kínáljunk.

Ez a tájékoztató ismerteti a TANALITH nagynyomású kezelésekhez rendelkezésre álló színválasztékot.

Tanatone egy barna színező adalékanyag, amely a TANALITH faanyagvédőszerrel együtt használható a kezelési folyamat során, hogy egy beépített alternatív színt adjon. A TANATONE-nal kezelt faanyagok ugyanolyan tartósítószer-védelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, a TANALITH-tal kezelt faanyagokhoz hasonlóan.

Idővel a Tanatone barna színe fokozatosan elhalványul. Szükség esetén a szín ecsettel felkenhető színezőanyaggal felfrissíthető. Mindig kövesse a gyártó teljes körű ajánlásait.

Tanatone kezelés tökéletes a durván fűrészelt kerítés- és tereprendezési faanyagokhoz, de gyalult deszkázatra vagy burkolati faanyagokra is alkalmazható. A TANATONE kezelés kiküszöböli az ecsettel felhordott színezés szükségességét a beépítés helyén.

Tanatone faanyagvédő szer használatára és az ezzel kezelt fára vonatkozó további technikai részletek és műszaki adatok elérhetőek a Tudásközpontban.

Brosúra letöltése
terméklista
Referenciák
Apicom SRL
Referenciák
Farkas Construct SRL
Referenciák
Tibsil SRL
Szolgáltatások

Rólunk

Az Impralemn Service a Carvers LTD egyik leányvállalata. A Carver család több mint 110 évvel ezelőtt saját céget alapított, mint egy építőanyag kereskedő, késöbb mint vákuum-nyomású fa kezelő és kereskedő. Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az Arxada, termékeinek Románia piacán és a felhatalmazott disztribútoraival közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Tanatone, és Antiblu árusítását Romániaban.

Részletek
Impralemn Service SRL
Str. Kossuth Lajos, nr. 183
535500 Gheorgheni,
judeţul Harghita, România
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Click to open map in new window
Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az eredeti Tanalith® E, Tanatone és Antiblu termékeknek
Copyright © 2015 - 2023 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Impralemn Service SRL Str. Kossuth Lajos, nr. 183 535500 Gheorgheni, judeţul Harghita, România
Copyright © 2015 - 2023 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign