Impralemn Service

Impralemn Service Impralemn Service
Tanalith® E
Tanalith® E

A TANALITH nyomás alatt kezelt faanyag olyan faanyag, amelyet vákuumnyomásos faimpregnáló üzemben, ellenőrzött körülmények között TANALITH faanyagvédőszerrel impregnáltak.

A fa talán a legsokoldalúbb termék, amit a természet kínál.  Ugyanakkor ki van téve az időjárás, korhadás és a rovarok támadásának is. A Tanalith® E tartósítószeres kezelés meghosszabbítja a fa élettartamát és megőrzi természetes megjelenését a szín- és víztaszító adalékanyag-választékkal. A Tanalith® E-vel kezelt fa alkalmas föld feletti és földbe épített alkalmazásokhoz egyaránt, a végfelhasználások széles skáláján.

A TANALITH egy vízbázisú faanyagvédő szer, amely rezet és szerves biocideket tartalmaz. A faanyagba impregnálódva a tartósítószer összetevői kötődnek a fa szerkezetéhez, és gyakorlatilag elválaszthatatlanná válnak.

A TANALITH-al nyomás alatt kezelt faanyag hosszú távú védelmet nyújt a gombák és rovarok támadása ellen, beleértve a termeszeket is, mind a talajjal érintkező, mind a talajon kívüli, belső és külső alkalmazásokban, ha a megfelelő végfelhasználási specifikációnak megfelelően kezelik.

A TANALITH nyomás alatt kezelt faanyag kezdetben természetes zöld színű. Külső hatásra a zöld szín lassan meleg, mézbarna színűvé, hosszabb távon pedig természetes ezüstszürkévé válik. Azonban ez a folyamat nem a kezelés által nyujtott védelem elvesztését jelzi. A TANALITH nyomás alatt kezelt faanyag beépített barna színnel (TANATONE) is kapható.

A TANATONE kezelt faanyag barna színű, szemben a hagyományos TANALITH zölddel. Ideális durván fűrészelt faanyagból készült kerítésekhez és tereprendezési alkalmazásokhoz használják. A TANALITH nyomás alatt kezelt faanyagra vonatkozó ajánlások a TANATONE nyomás alatt kezelt faanyagra is érvényesek.

Többi termékeinkhez hasonlóan a Tanalith® E is kipróbált, tesztelt és bizonyított, hogy hatékonyan meghosszabbítja a fa élettartamát.

Eredeti fa, természetes szépség, bizonyított eredményekkel, megbízható névvel:

A Tanalith® E-vel kezelt faanyag használatával kapcsolatos további technikai részletek tudásbázisunkban találhatók.

 

Brosúra letöltése
terméklista
Referenciák
Apicom SRL
Referenciák
Farkas Construct SRL
Referenciák
Tibsil SRL
Szolgáltatások

Rólunk

Az Impralemn Service a Carvers LTD egyik leányvállalata. A Carver család több mint 110 évvel ezelőtt saját céget alapított, mint egy építőanyag kereskedő, késöbb mint vákuum-nyomású fa kezelő és kereskedő. Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az Arxada, termékeinek Románia piacán és a felhatalmazott disztribútoraival közösen biztosítja az eredeti Tanalith® E, Tanatone, és Antiblu árusítását Romániaban.

Részletek
Impralemn Service SRL
Str. Kossuth Lajos, nr. 183
535500 Gheorgheni,
judeţul Harghita, România
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Click to open map in new window
Az Impralemn Service SRL egyedüli importőre az eredeti Tanalith® E, Tanatone és Antiblu termékeknek
Copyright © 2015 - 2023 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Impralemn Service SRL Str. Kossuth Lajos, nr. 183 535500 Gheorgheni, judeţul Harghita, România
Copyright © 2015 - 2023 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign