Despre noi - Impralemn Service

Impralemn Service Impralemn Service
Despre noi

Impralemn Service SRL este o filială a Carvers LTD, o firmă de familie înființată cu peste 110 de ani în urmă ca un negustor de materiale construcții, precum şi de materiale lemnoase tratate sub vid-presiune.


Impralemn Service SRL este unicul importator pe piaţa României ale produselor renumitei companii Arxada, şi împreună cu distribuitorii săi autorizaţi asigură vânzarea produselor originale Tanalith® E, Tanatone și Antiblu în România.

Arxada de peste 80 de ani introduce în premieră și dezvoltă tehnologii de conservare și ignifugare a lemnului, orientate spre clienți și spre piață. Oferă produse inovatoare, sisteme de aplicare și servicii de asistență utile pentru dumneavoastră. Inovarea stă și în prezent la baza evoluției și a identității companiei Arxada: partener proactiv, util și de încredere pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră.


Misiunea lui Arxada - în parteneriat cu Impralemn Service SRL (pe piaţa României) - este de a vă ajuta să valorificați din plin lemnul, acest material de construcție durabil și adaptabil, cu ajutorul unor produse și servicii de protecție verificate, consacrate și fiabile, care vă vor asigura dumneavoastră și clienților dumneavoastră performanțe reale.

Descarcă broșura
Tanalith® E
Lemnul tratat cu Tanalith® E este potrivit atât pentru aplicațiile supraterane, cât și pentru cele îngropate, într-o gamă largă de utilizări finale.
Tanatone 3950
Opțiuni de culoare pentru lemnul tratat cu conservant
Tanatone 3999
Opțiuni de culoare pentru lemnul tratat cu conservant
Antiblu
Antiblu este un conservant încercat, testat și dovedit, conceput pentru a oferi o protecție pe termen scurt lemnului proaspăt recoltat și tăiat.
Produse
Servicii
Impralemn Service SRL
Str. Kossuth Lajos, nr. 183
535500 Gheorgheni,
judeţul Harghita, România
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Click to open map in new window
Impralemn Service SRL este unicul importator pe piaţa României al produselor originale Tanalith® E, Tanatone și Antiblu.
Copyright © 2015 - 2024 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign
+40-739-953.101
office@impralemn.ro
Impralemn Service SRL Str. Kossuth Lajos, nr. 183 535500 Gheorgheni, judeţul Harghita, România
Copyright © 2015 - 2024 IMPRALEMN SERVICE
btz webdesign